Slaapvisie

Boxspring Suledo 23

Het frame van de boxspring Suledo 23 is gemaakt van Europees naaldhout, welke op drie plaatsen een dwarsverbinding heeft. Hierdoor ontstaat een bijzonder stevige onderbouw van het totale bed. Op dit frame wordt een MDF-plaat gelegd, waarop een 7-zone pocketveren kern met 300 veren/mtr2 komt, met daarover een afdeklaag van 3 cm HR45 schuim. Het geheel wordt gestoffeerd met een Suledo stof naar keuze. De totale hoogte, inclusief standaard pootjes, is ongeveer 35 cm.

Elektrische boxspring

De elektrische boxspring heeft een stevig MDF-plaatmateriaal, waarop een pocketveren kern wordt geplaatst. Deze kern bevat 300 veren/mtr2. De elektrische boxspring heeft een afdekking van 5 cm HR45 schuim. Het geheel wordt gemonteerd op een verzwaard stalen frame met daarin een krachtige duomoter die het hoofd-en voetdeel verstelbaar maken. Daarna wordt de boxspring in een stof uit de Suledo collectie gestoffeerd.

Matras

De matras kan in drie verschillende typen gemaakt worden en zijn in diverse hardheden leverbaar:
• Matras Lattice Interno
• Matras Furito
• Matras Superieur

Matras Lattice Interno
Deze matras heeft een 7-zone pocketverenkern welke 295 veren/mtr2 heeft. Alle veren uit de Suledo collectie zijn thermisch gehard, wat wil zeggen dat ze een enorm goede veerkracht en herstellend vermogen hebben. Deze verenkern wordt rondom afgedekt met 3 cm latex. De hoes, welke aan drie zijden een rits heeft, is gemaakt van dubbeldoek, maar kan ook in één van de vele Suledo stoffen gestoffeerd worden. De matras is in de uitvoering medium en stevig leverbaar en is ongeveer 21 cm hoog.

Matras Furito
Furito heeft een 7-zone pocketverenkern met 295 veren/mtr2. De afdekking is van 3 cm schuimmateriaal HR 45. De uitvoering is in normaal en stevig mogelijk. De hoes heeft aan drie zijden een rits en is gemaakt van dubbeldoek. Ook deze matras kan in een Suledo stof gestoffeerd worden. De hoogte is ongeveer 21 cm.

Matras Superieur
Deze matras heeft een volkern van Zapua met een geprofileerde Komposa toplaag en is aan één zijde te beslapen. Zapua is dé innovatie op het gebied van matrasschuim. Dit schuim wordt gemaakt vanuit de Co2 afvang. Uitvoering in medium en stevig is ongeveer 21 cm hoog.

Topmatras

Slaapvisie heeft twee uitvoeringen van een topmatras. In beide typen wordt er gebruik gemaakt van Komposa. Komposa, ook wel air elastisch schuim genoemd, heeft een geweldige balans tussen drukverdeling, ondersteuning en slaapklimaat.

Topmatras Balance
Balance heeft een 8 cm kern van Komposa en een hoes van aloë vera met aan drie zijden een rits. Leverbaar in een medium en stevige uitvoering.

Topmatras Comfort
Bij de topmatras Comfort is het enige verschil dat het een 5 cm dikke kern van Komposa betreft.