Gezond slapen

Definitie van slapen volgens de Dikke van Dale:

slaap de; m 1 toestand van algehele rust, waarbij de zintuigen niet werken en het bewustzijn ophoudt: in ~ vallen 2 behoefte aan deze toestand: ~ krijgen

sla•pen sliep, h geslapen 1 de slaap ondergaan 2 niet waakzaam zijn; suffen 3 tijdelijk buiten werking zijn: ~de (bank)rekening waarmee lange tijd niets is gebeurd 4 (van ledematen) tijdelijk krachteloos zijn en een tintelend gevoel geven

Een goede nachtrust begint met een goede lighouding. Hiervoor dient het lichaam over de gehele oppervlakte gelijkmatig te rusten op de ondergrond. Het Suledo slaapsysteem heeft voor iedereen een passend matras die zorgt voor de juiste ondersteuning. Met zorg helpen we u de juiste keuze te maken. U brengt tenslotte bijna 1/3 van uw leven slapend door.

Onder gezond slapen verstaan we makkelijk in slaap vallen en niet te vaak wakker worden. Bij het ontwaken voelt men zich fit en klaar om aan de slag te gaan.

Door het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen in de Suledo matrassen wordt een bed ingeslapen. Doordat het matras de lichaamsvormen aanneemt ontstaat er een ligplek. Dit zal op den duur voelbaar zijn, maar het indalen van het matras zorgt voor extra ontspanning van lichaam en geest.

Onderhoud

Het eerste jaar dient de matras om de vier weken gekeerd te worden. De topmatras dient wekelijks opgeschud en gekeerd te worden. Na het eerste jaar is het voldoende om de matras iedere 3 maanden te keren. De topmatrassen kunnen ook in de lengte gedraaid worden. Voor de matrassen geldt dit niet. Wordt er niet gedraaid dan kunnen de materialen onregelmatig dalen.

Topmatras

De topmatras dient u na uiterlijk 10 jaar te vervangen. Dit om een juist comfort tijdens uw nachtrust te blijven behouden.