Maatwerk

Op basis van persoonlijk advies zorgt Suledo voor een optimaal slaapcomfort. Suledo houdt rekening met uw gewicht en lighouding. Deze bepalen mede de hardheid van uw matras, als de keuze tussen de collectie Slaapvisie of Slaapcomfort.

Matras

Suledo gebruikt voor beide collecties enkel thermisch geharde veren voor zowel in de boxspring als in de matras. Thermisch geharde veren zijn veren waarvan het metaal bij de productie tot zeer hoge temperatuur verhit wordt. Hierdoor is de verbinding tussen de onderlinge moleculen versterkt, waardoor de veer minder snel vervormt.

Welke matras is voor u geschikt?

•  Medium is het meest geschikt voor personen tot 80 kilo.
•  Stevig is het meest geschikt voor personen vanaf 80 kilo.
•  Extra stevig is het meest geschikt voor wie op een heel stevig matras wil slapen – deze uitvoering is enkel beschikbaar in de Slaapcomfort collectie.

Topmatras Split

De Topmatras Split is geschikt voor een elektrisch verstelbaar tweepersoonsbed. Als u bijvoorbeeld nog wat wilt lezen en uw partner wil gaan slapen biedt een Topmatras Split uitkomst. Dankzij deze Topmatras Split kunnen beiden bodems met matras onafhankelijk van elkaar en van de topmatras bedient worden.

Stoffen

In de Slaapcomfort collectie kunnen de zijkanten van de matras, de boxspring en het hoofdbord kunnen in elke gewenste stof geleverd worden. Hierdoor kunt u iedere denkbare combinatie van stoffen en kleuren naar eigen smaak samenstellen. In de Slaapvisie collectie kunt een een keuze maken uit de uitgebreide Suledo stoffen collectie.

Hoofdbord

Suledo heeft diverse hoofdborden in de collectie, die te gebruiken zijn zowel bij de boxspring als bij het elektrische onderstel.

Daarnaast kan Suledo ook maatwerk leveren. Hierdoor is bijna elke wens te vervullen! Er kan een hoofdbord voor u gemaakt worden op elke willekeurige hoogte en breedte. Wilt u het hoofdbord kamerbreed of wilt u er verlichting op gemonteerd hebben? Wilt u het strak of gecapitonneerd hebben? Suledo maakt alles mogelijk! Natuurlijk is er ook nog de mogelijkheid om het bed te bekleden met de stof van uw dromen.

U bent altijd welkom om vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken.