Maatwerk

Op basis van dit persoonlijk advies zorgt Suledo voor een optimaal slaapcomfort. Suledo houdt rekening met uw gewicht en lighouding. Deze bepalen mede de hardheid van uw matras.

Matras

De matras kan in vier verschillende hardheden gemaakt worden:

• Florence Soft
• Verona Medium
• Napels Hard
• Rome Extra Hard

De hardheid wordt bepaald door de sterkte van de pocketveren. Voor een maximale verdeling van het lichaamsgewicht is de matras opgedeeld in vijf verschillende zones. Deze zones bestaan uit verschillende 8-slag pocketveren die variëren in sterkte. Deze pocketveren zijn allen afzonderlijk verpakt in aan elkaar gekoppelde ‘tasjes’.

Suledo gebruikt alleen maar thermisch geharde veren voor zowel in de boxspring als in de matras. Thermisch geharde veren zijn veren waarvan het metaal bij de productie tot zeer hoge temperatuur verhit wordt. Hierdoor is de verbinding tussen de onderlinge moleculen versterkt, waardoor de veer minder snel vervormt.

Zowel aan de boven- als onderzijde van deze veren komt een deken van vlas om de eventuele aftekening van de veren te voorkomen. Hierna wordt de volgende laag, een deken van een mix van biologische katoen en Nieuw Zeeland wol, aan beide zijden aangebracht. Dan volgt er een deken van paardenhaar en tot slot twee dekens van wol. In plaats van schapenwol is het op verzoek ook mogelijk om kamelenwol te gebruiken, waardoor men nog zachter en comfortabeler kan slapen. De pocketveren hebben nu vijf lagen natuurlijke materialen aan beide zijden, waardoor de uiteindelijke matras ongeveer 22 centimeter dik is.

Welke matras is voor u geschikt?

• De Florence Soft is het meest geschikt voor personen tot 60 kilo.
• De Verona Medium is het meest geschikt voor personen tot 80 kilo.
• De Napels Hard is het meest geschikt voor personen vanaf 80 kilo.
• De Rome Extra Hard is het meest geschikt voor wie op een heel stevig matras wil slapen.

Como Topmatras

De Como Topmatras ligt boven op de matras voor nóg meer comfort. Deze topmatras bestaat in het midden uit een deken van paardenhaar en heeft aan beide zijden een deken van een mix van biologische katoen en Nieuw Zeeland wol. Tot slot volgt er een deken van (kamelen)wol. De Como Topmatras is ongeveer 5 centimeter dik.

Bardolino Topmatras Extra

De Bardolino Topmatras Extra heeft dezelfde opbouw van materialen als de Como Topmatras. Het enige verschil is een extra deken van paardenhaar. Door de toevoeging van deze extra laag paardenhaar wordt de vocht afvoer en ventilatie nog beter geregeld. De Bardolino Topmatras Extra is ongeveer 7 centimeter dik.

Topmatras Split

De Topmatras Split is geschikt voor een elektrisch verstelbaar tweepersoonsbed. Als u bijvoorbeeld nog wat wilt lezen en uw partner wil gaan slapen biedt een Topmatras Split uitkomst. Dankzij deze Topmatras Split kunnen beiden bodems met matras onafhankelijk van elkaar en van de topmatras bedient worden.

Boxspring Milaan

Deze boxspring bestaat uit een beukenhouten raamwerk met hierin een lattenbodem. Op deze lattenbodem wordt eerst een deken van naaldvilt gelegd, waarop 5-slag bonell veren worden geplaatst. Bovenop deze veren komen twee dekens van naaldvilt. Tot slot volgt er een deken van katoen. De hoogte, inclusief de blokpoten, is ongeveer 31 centimeter.

Stoffen

De zijkanten van de matras, de boxspring en het hoofdbord kunnen in elke gewenste stof geleverd worden. Hierdoor kunt u iedere denkbare combinatie van stoffen en kleuren naar eigen smaak samenstellen.

Hoofdbord

Suledo heeft standaard vier hoofdborden in de collectie, die te gebruiken zijn zowel bij de boxspring als bij het elektrische onderstel.

Daarnaast kan Suledo ook maatwerk leveren. Hierdoor is bijna elke wens te vervullen! Er kan een hoofdbord voor u gemaakt worden op elke willekeurige hoogte en breedte. Wilt u het hoofdbord kamerbreed of wilt u er verlichting op gemonteerd hebben? Wilt u het strak of gecapitonneerd hebben? Suledo maakt alles mogelijk! Natuurlijk is er ook nog de mogelijkheid om het bed te bekleden met de stof van uw dromen.

U bent altijd welkom om vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken.

 

Suledo verleent 20 jaar garantie op veer- en framebreuken.

Deze garantie komt volledig te vervallen als de matras of boxspring geen Suledo matras of boxspring is.